No SSO cookie

Ficatei de pui cu sos de ciuperci

Postat de

(5/ 3)
Ficatei de pui cu sos de ciuperci

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500 gr ficat de pui
    1 conserva ciuperci feliate
    1 lingura faina
    200 ml lapte
    150 gr smantana
    2 linguri unt
    sare
    piper macinat
    usturoi(optional)
  • Mod de preparare

    Curatam ficateii bine ,ii spalam si ii scurgem foarte bine.Punem ficateii intr-o lingura de unt incins si ii intoarcem pe toate partile ,pana incep sa se rumeneasca .Cand sunt aproape gata presaram sare si piper macinat.

    Pentru sosul de ciuperci calim putin in restul de unt ciupercile clatite si scurse bine. Adaugam ,daca dorim ,putin usturoi.

    Faina o dizolvam in laptele caldut si o punem peste ciuperci .Adaugam sare si piper si lasam sa fiarba pana se ingroase.Adaugam smantana si mai lasam sa dea cateva clocote.

    Functiile care ma atrag cel mai mult la Philips Multicooker sunt prajirea si fierberea inabusita .

  • Mod de servire

    Servim ficateii calzi langa sosul de ciuperci

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3300 :: 18.73MB