No SSO cookie

Gasca cu sos

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    pulpele si pieptul de la o gasca,
    2 morcovi,
    1 jumatate telina,
    100 gr unt,
    2 oua,
    pesmet,
    3 linguri faina,
    sare,
    1 pahar smantana,
    1 catel de usturoi,
    1 ceapa,
    2 I apa
  • Mod de preparare

    Pieptul si pulpele de gasca se pun la fiert cu 30 gr unt, morcovii, telina si ceapa tocate marunt si se lasa pe foc mic, timp de aproximativ 2 ore. Dupa ce carnea s-a fiert, se scoate din supa, se lasa la racit si se feliaza. Se potriveste de sare si se da prin faina, ou batut si pesmet dupa care se pune la prajit in unt. Separat se prepara un sos din 25 gr unt, o lingurita faina, stins cu supa in care a fiert gasca. Se adauga usturoi pisat si se fierbe sosul cinci minute, apoi se adauga paharul de smantana.
  • Mod de servire

    Snitelele se servesc cu sos deasupra.

    Alte retete care contin carne:

    Chiftele
    Ardei umpluti
    Tocanita de pui
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2432 :: 19.62MB