Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime. Cascavalul se rade, iar g
Limba de vita se fierbe aproximativ 2 ore in apa cu sare si foi de dafin, apoi se curata si se taie felii de 6-7 mm grosime. Cascavalul se rade, iar galbenusurile se separa de albusuri. Intr-un vas se topeste untul, se adauga faina, se amesteca pana pana se solidifica si se pune cate putin lapte mestecand continuu pana se formeaza o crema. Se adauga apoi smantana amestecand in acelasi mod, se da jos de pe foc si se pun galbenusurile, sarea si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Se amesteca pana se omogenizeaza totul. Feliile de limba se asaza intr-o tava cu ulei, iar deasupra se pune si cate o jumatate de caisa. Se introduce in cuptorul incins pentru 10-15 minute.
Alte retete:
Friptura de vita la cuptor
Rulada de porc
Curcan umplut
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii