No SSO cookie

Ostropel cu carne de pui

Postat de

(0/ 0)
Ostropel cu carne de pui

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500 g pulpa de pui
    2 ardei grasi
    1 legatura de ceapa verde
    1 ceapa
    2 morcovi
    100 g carne afumata
    8 rosii
    5 catei usturoi
    sare
    piper
    leustean
    boia de ardei dulce
  • Mod de preparare

    Carnea de pui o taiem bucati si o punem la fiert in apa cu sare, spumam de cate ori este nevoie, dupa care mai lasam sa fiarba cca 5 minute
    Intre timp curatam legumele, ceapa o tocam marunt, ardeii ii taiem cubulete, morcovul felii.
    Rosiile le tocam marunt (sau folosim robotul de bucatarie, in care eu am adaugat si usturoiul)
    Intr-o cratita calim ceapa in ulei, adaugam morcovul si ardeii si lasam sa se caleasca putin impreuna, adaugam carnea, rosiile si o cana din supa in care am fiert carnea.
    Cand incepe sa fiarba adaugam si carnea afumata, condimente dupa gust si lasam sa fiarba la foc mic pana se ingroasa sosul.
    Inainte cu 5 minute sa oprim focul adaugam leusteanul tocat marunt si amestecam.

     

    Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
    Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.

  • Mod de servire

    Servim ostropelul de pui cald alaturi de mamaliga.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3570 :: 19.67MB