No SSO cookie

Ostropel de pui cu ciuperci

Postat de

(0/ 0)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      carne de pui
      ciuperci proaspete
      catei de usturoi
      smantana
      marar
      sare, piper
    • Mod de preparare

      Ostropelul il fac in general in ceaun de-ala de la bunica. Asa ca am pus ceaunul la incins pe aragaz, am taiat spatele de pui in doua, am spalat bucatile de carne si le-am tamponat cu un servet absorbant, sa nu aiba apa. Am pus in ceaun 1 lingura de ulei si am pus la prajit bucatile de carne. Cand carnea s-a patruns un pic, am acoperit cu apa si am lasat sa fiarba la foc mic. Intre timp am taiat feliute usturoiul si ciupercile. Am lasat carnea sa dea ceva clocote, dupa care am pus la fiert si usturoiul Am mai lasat sa fiarba pana carnea era aproape gata, am adaugat si ciupercile si am lasat totul in continuare la foc mic. Dupa ce s-au fiert si ciupercile, eu am mai pus si o lingura de smantana frecata intai cu zeama din ceaun. Am tocat rapid niste marar verde, am pus 3/4 din el in ceaun sa mai dea un clocot, am potrivit de sare si piper si gata.
    • Mod de servire


      Se serveste cald, cu muraturi asortate. Reteta Ostropel de pui cu ciuperci a fost propusa de droopina pe forum culinar.ro

      Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
      Pui cu ananas,
      Piept de pui umplut cu rizotto ,
      Papricas de pui cu smantana
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2966 :: 18.72MB