No SSO cookie

Piept de curcan cu sos de rosii

Postat de

(3/ 2)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      1 piept potrivit de curcan
      1 ceapa
      Cativa catei de usturoi
      ½ kg ardei capia
      ½ kg rosii coapte
      1 legatura patrunjel verde
      Pasta concentrata de tomate
    • Mod de preparare

      Pieptul de curcan se spala, se sterge si se taie cubulete mici. Ardeii si rosiile se taie in bucati mai mici dupa care se mixeaza pana devine o pasta. Ceapa si usturoiul se toaca marunt. Se pune o tava la incins, se adauga putin ulei dupa care se caleste ceapa si usturoiul. Adaugam pasta de rosii cu ardei si pieptul taiat. Condimentam dupa preferinta si lasam sa scada bine. Se adauga si pasta de tomate 1-2 linguri. Cratita se da la cuptor si spre sfarsit se adauga patrunjel tocat. Mancarica se serveste cu orice garnitura doriti. Eu am facut niste orez cu praf de curry. Am fiert o cana de apa in trei cantitati de supa impreuna cu o lingurita de curry.
    • Mod de servire

      Se serveste fierbinte.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • ovy2k5

      arata bine

      2010-09-29 la 15:39
    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.4747 :: 19.68MB