No SSO cookie

Piept de curcan umplut

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 kg piept de curcan, ulei, o jumatate de conserva de ciuperci, ardei gras, frunze de dafin, sare, 1 ou, 1 rosie, 1 usturoi, 1 smantana, cascaval dupa gust
  • Mod de preparare

    Pieptul de curcan se taie felii, se bate, se adauga sare si se lasa deoparte. Pentru umplutura se folosesc ciupercile si sunca tocata, prajite intr-o tigaie in ulei fierbinte. Se condimenteaza cu sare, piper si foi de dafin. Se ia de pe foc, se adauga un ou intreg si o rosie taiata marunt. Se pune iar pe foc, se invarte si se adauga usturoiul. Cu aceasta compozitie se umple pieptul de curcan, se inchide cu ata sau scobitori si se prajeste. Cand carnea este prajita, se scoate din ulei si se fierbe timp de 10 minute cu un sos de cascaval si smantana sau cu sos de rosii.
  • Mod de servire

    Alte mancaruri recomandate

    Tocanita de pui
    Ciulama de ciuperci
    Dovlecei umpluti
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3437 :: 19.62MB