Piept de pui in crusta de cascaval este o delicioasa reteta cu carne care se prepara foarte rapid. Aveti nevoie de 2 bucati mari de piept de pui dezosat.
Piept de pui in crusta de cascaval este o delicioasa reteta cu carne care se prepara foarte rapid.
Am topit 3 linguri de margarina si am pus-o in tava. Am pus pieptul de pui in tava, trecandu-l prin margarina ca sa fie bine uns pe ambele parti. Am pus putina sare.
Am amestecat ceapa taiata marunt cu usturoiul trecut prin presa, busuiocul, bulionul si sare si piper dupa gust. Acest sos l-am pus folosind o lingura peste pieptul de pui.
Am dat tava la cuptor 25 minute la 200 grade C.
Am scos tava dupa cele 25 minute şi am pus pe fiecare bucata de piept cascaval ras
Am mai lasat la cuptor 5 minute.
Piept de pui in crusta de cascaval se serveste cald cu piure de cartofi.
O razatoare de Kitchen shop mi-ar fi tare utila la aceasta reteta.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Catina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afine Cam acesta a fost tortul nostru pentru revelion! Initial avam in plan o alta crema, dar nu a iesit cum mi-am dorit! Am...
Desert tort cu cafea, cocos si visineIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii