No SSO cookie

Porc in sos alb

Postat de

(0/ 0)
Porc in sos alb

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    400 gr. pulpa de porc 30 gr. unt 100 ml vin alb sec 150 gr. smantana grasa 1 lingurita mustar 1 crenguta cimbru proaspat sare piper proaspat macinat
  • Mod de preparare

    Carnea de porc taiata bucatele se prajeste aproximativ 10 minute in untul incins. Atunci cand s-a rumenit carnea se adauga vinul, se lasa sa fiarba cateva minute, dupa care s eadauga smantana. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si mustar si se mai lasa la foc ca sa se patrunda bine carnea de porc.

    Sosul alb se toarna la urma peste carnea de porc.

  • Mod de servire

    Se serveste cu cartofi la cuptor sau mamaliguta.
    Sursa aceste retete este blogul culinar Anita' s Kitchen Flavors.
    Alte retete cu carne de porc recomandate:

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3606 :: 19.67MB