No SSO cookie

Pui umplut cu ficat

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      1 pui , 500 g de ficat , patrunjel, marar, 1 ou sau 2 , sare si piper dupa gust delikat de care doriti, 4 sau 5 catei de usturoi daca va place.
    • Mod de preparare

      Pui umplut cu ficat este o reteta cuinara delicioasa. Pentru a pregati aceasta reteta aveti nevoie de un pui intreg.

      Intr-o tigaie punem 3 linguri de ulei si 1 lingurita de zahar sa se caramelizeze putin. Adaugam ficatul spalat bine si il prajim putin. Condimentam cu sare si piper din belsug. Tocam ficatul maruntel, il amestecam cu 2 oua, o legatura de patrunjel si una de marar si apoi umplem puiul. Punem ficat si sub pielea de la copane. Coasem pielea ca sa nu iasa umplutura si presaram delikat pe toata pielea puiului.

       

      Ppunem puiul al cuptor pentru cam o ora si jumatate. Il intoarcem de pe o parte pe cealata ca sa se coaca uniform. Este o bunatate! Nu este nevoie de grasime pentru ca puiul isi lasa destula, are nevoie doar de un vas cu apa langa el pentru abur. Astfel nu se arde.

    • Mod de servire

      Puiul umplut cu ficat se serveste cald, cu garnitura de cartofi, orez sau salata.
      Avem nevoie de un Vas Cocotte oval de la Kitchen Shop.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • calugarita

      bun puiul umplut asa dar parca cel cu ciuperci este mai gustos, mie asta nu imi place pentru ca ficatul schimba gustul carnii de pui

      2011-11-27 la 21:40
    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.4669 :: 19.68MB