No SSO cookie

Pulpa de purcel la tava

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    O pulpa de purcel cu sorici,1lingura untura,1cana de bere,1catel de usturoi, piper, maghiran, cimbru, busuioc, seminte de mustar pisate,2linhuri de delikat
  • Mod de preparare

    Unge pulpa de porc cu untura.Zdrobeste usturoiul, amestecandu-l cu mirodenii si delikat,apoi presara pe carne.Pune pulpa in cuptor incins,intr-o tava in care ai turnat o cana cu apa.Pentru jumatate de ora,lasa focul puternic,apoi regleazal la moderat. Din cand in cand stropeste friptura cu zeama din tava. Dupa 2ore incepe sa se rumenesca,cresteaza soricul in patratele, toarna deasupra berea si mai lasa la cuptor 30minute
  • Mod de servire

    Cald cu orez
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3191 :: 19.61MB