No SSO cookie

Telina cu carne de vita

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    carne de vita - 600 g
    telina radacina - 1,5 kg
    ceapa - 300 g
    pasta de tomate - 100 g
    rosii conserva - 100 g
    faina - 50g
    ulei - 150 ml
    vin alb - 75 ml
    patrunjel verde - 1 legatura apa - 1,2 l
    2 cuburi MAGGI de vita
    sare dupa gust
     
  • Mod de preparare

    Pentru telina cu carne de vita carnea se spala, se curata de pielita, se portioneaza in 5 bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. telina radacina se curata, se spala si se taie felii pe lungime. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Faina se cerne. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Carnea se sareaza, se inabusa impreuna cu ceapa in 50 ml ulei si 100 ml apa, se adauga faina dizolvata in 100 ml apa rece, pasta de tomate, cuburile MAGGI, cantitatea de apa necesara fierberii (cca 1 l), sare si se continua fierberea cca 30 minute. telina se inabusa separat in 100 ml ulei si se adauga treptat cca 200 ml apa; se continua inabusirea. Cand carnea este aproape fiarta, se adauga telina si rosii si se mai fierb cca 10 minute. La finalul fierberii, se adauga vin.

    Telina cu carne de vita se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4069 :: 19.67MB