No SSO cookie

Tocana de ceapa cu carne de pui

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      ceapa - 2 kg
      ardei gras - 2 buc. marisori
      morcov - 2 buc
      carne de pui - 1 kg (pulpe sau piept)
      sare si piper dupa gust
      ulei - 200 ml
      apa - aprox. 400 ml
    • Mod de preparare

      Se spala, se curata carnea de pui si se pune intr-o tigaie cu ulei, unde se prajeste putin, sa fie usor rumenita. In acest timp se toaca ceapa si se pune in alta tigaie, unde se caleste. Morcovul se toaca marunt cu ardeiul si se adauga peste ceapa calita, unde se amesteca, punandu-se si putina apa. Dupa ce s-a rumenit carnea se scoate si se adauga si ea peste ceapa cu morcov si ardei si se lasa sa fiarba, pana mai scade apa.
    • Mod de servire


      Se serveste calda


      Ciuperci umplute


      Ciorba radauteana


      Ardei umpluti

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.4554 :: 19.67MB