No SSO cookie

Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Postat de

(5/ 1)
Tocanita de ciuperci cu carne de porc

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    500g carne de porc 200g ciuperci 2 cepe 1 catel de usturoi 200ml smantana ulei, sare, piper, curry 100ml vin alb patrunjel.
  • Mod de preparare

    Tocanita de ciuperci cu carne de porc este o mancare cu carne delicioasa. Pentru a prepara aceasta tocanita de ciuperci ceapa, ciupercile si usturoiul se taie marunt. Carnea se spala si se taie fasii, se caleste ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile si carnea, apoi se prajesc bine. Se toarna vinul, se lasa sa fiarba putin, se omogenizeaza cu smantana si se fierbe pana ce sosul se ingroasa.

  • Mod de servire

    Tocanita de ciuperci cu carne de porc se condimenteaza cu sare, piper, curry, se aranjeaza pe farfurii si se presara patrunjel verde tocat.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3135 :: 19.67MB