No SSO cookie

Tocanita din pipote de pui

Postat de

(5/ 1)
Tocanita din pipote de pui

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    500 gr pipote de pui,spalate si curatate 1 ceapa,taiata in cuburi 2-3 cartofi,curatati si lasati intregi sau taiati bucati mari 1 lingura paprika,boia de ardei 1 lingura pasta de tomate apa sare piper Optional:frunza de dafin
  • Mod de preparare

    Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc.
    Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca,avand grija sa nu se arda paprika.
    Se pun in oala si cartofii, se toarna apa peste si se inchide capacul oalei sub presiune.
    Inainte de a inchide capacul nu uitati de sare si de piper.
    Dupa ce incepe sa suiere se mai tin cam 30 de minute.
    Opriti focul si mai lasati tocanita de pui 15 minute.
    Se deschide supapa si apoi se scoate capacul.

  • Mod de servire

    Tocanita din pipote de pui se serveste cu mamaliga.


    Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3841 :: 19.65MB