No SSO cookie

Trandafir cu carne si branza dulce Delaco

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    Ingrediente: - 500 g carne tocata - 1 ceapa - 2 oua + 2 galbenusuri pentru uns - 7 linguri lapte - 150 g cascaval - 150 g branzica dulce Delaco - 2 linguri pasta rosii - 6 linguri ulei - 300 g faina - 1 praf de copt - patrunjel - piper - cimbru
  • Mod de preparare

    Amesteci branza cu laptele si uleiul. Adaugi faina si praful de copt peste compozitia de branza. Intizi aluatul intr-o foaie subtire, peste care intinzi carnea tocata ce a fost amestecata cu ceapa taiata marunt, cascavalul ras, ouale batute, piper, cimbru si pasta de rosii.Formezi o rulada pe care o tai in 10 bucati egale. Pui intr-o tava cu margini detasabile, tapetata cu hartie de copt. Ungi cu galbenus si lasi in cuptorul preincalzit la 180 C pentru aproximativ 40-50 minute.

  • Mod de servire

    Trandafirul cu carne si branza dulce Delaco se serveste rece, alaturi de o salata de cruditati.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2595 :: 19.67MB