No SSO cookie

Budinca de cartofi cu sunca si oua

Postat de

(3/ 4)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg cartofi, 100 g unt, 1 ceasca lapte, 250 g
    sunca, 2 oua, sare
  • Mod de preparare

    Se fierb cartofii curatiti in apa cu sare, cu atita apa cit sa-i acopere. Se trec fierbinti prin masina de presat sau se sfarima cu o lingura de lemn. Se adauga 50 g unt, laptele clocotit si se bat bine pentru a se obtine o spuma. Se pune un galbenus si jumatate, sunca taiata marunt si albusurile batute spuma. Se unge o forma cu unt. Se toarna compozitia, iar pe deasupra se unge cu restul de galbenus amestecat cu citeva picaturi de apa si se presara restul de unt taiat bucatele. Se coace la cuptor incins pina se rumeneste. Se poate inlocui sunca cu umplutura de carne.
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2269 :: 19.62MB