No SSO cookie

Cartofi la cuptor cu ceapa

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    cartofi - 1 kg
    ceapa - 400 g
    ulei - 100 ml
    boia dulce de ardei - 20 g
    apa - 500 g
    sare si piper dupa gust
    1 cub MAGGI de gaina
  • Mod de preparare

    Cartoful la cuptor cu ceapa este o mancare de cartofi delicioasa, usor picanta. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie rondele. Ceapa se curata, se spala si se taie solzisori. Cartofii se amesteca cu ceapa, ulei, sare, piper, boia de ardei, se pun intr-o tava in care se adauga apa si cubul MAGGI, dupa care se introduc in cuptor, la foc potrivit.

    Cartoful la cuptor cu ceapa se serveste cald si poate fi o garnitura grozava pentru fripturi pregatite la cuptor sau gratar.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1981 :: 19.66MB