No SSO cookie

Musaca de cartofi cu pui

Postat de

(5/ 1)
Musaca de  cartofi cu pui

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 kg cartofi, 500 g carne tocata de pui, 2 cepe, 1 ardei rosu, 2-3 linguri pasta de rosii, piper, sare, 2 oua, 100 g branza telemea, 1 lingurița de faina, marar, 2-3 linguri lapte
  • Mod de preparare

    Cartofii curățați se taie felii de cca.1-2 cm si se fierb 15 minute in apa ușor sărata.
    Ceapa se toaca și se înăbușe câteva minute împreună cu ardeiul.Se adaugă pasta de roșii și carnea tocata împreună cu o cana de apa. Se acoperă si se lasă la fiert 15 minute.Se adaugă mărarul, sare și piper
    Intr-o tava mai înaltă unsa se așează un prim strat din cartofii fierți pe jumătate.Se pune 1/2 din carne, un alt strat de cartofi,unul de carne și ultimul de cartofi.
    Se bate oul, se amesteca cu laptele, branza si putin piper si se toarna peste ultimul strat de cartofi.
    Se da la cuptor 50-60 minute pana se rumeneste.


    Imi plac la aparatul Philips Multicooker functia de menținere a preparatelor la cald ceea ce permite servirea oricând a mesei dar si existenta valvei ajustabile pentru presiune care permite păstrarea propietatilor nutritive ale legumelor.

  • Mod de servire

    Musacaua de cartofi cu pui se serveste calda cu smantana adaugata individual.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1706 :: 19.67MB