No SSO cookie

Parjoale de ciuperci

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    750 g ciuperci,
    3 oua,
    o ceapa mare,
    un pahar cu ulei,
    2 felii de paine,
    o ceasca mare cu faina,
    marar, sare, piper
  • Mod de preparare

    Alegeti ciuperci tinere, albe, spalati-le foarte bine in apa rece si treceti-le prin masina de tocat cu picioruse cu tot, impreuna cu ceapa, miezul de paine muiat in apa rece si stors foarte bine. In compozitie puneti, de asemenea, ouale (opriti 2 galbenusuri), sare, piper si marar verde tocat, totul dupa gust. Omogenizati foarte bine compozitia, faceti parjoale potrivit de mari, tavaliti-le prin faina si prajiti-le in ulei fierbinte.
  • Mod de servire

    Pofta buna!

    Alte retete culinare cu ciuperci gasiti mai jos:
    ciulama de ciuperci
    ciuperci tocanita
    piept de pui ciuperci
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1557 :: 19.62MB