No SSO cookie

Tocanita de ghebe

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      500 gr ghebe proaspete;
      2 fire de ceapa verde;
      1 morcov;
      2-3 catei de usturoi;
      1 leg de marar;
      suc de rosii;
      sare, piper
    • Mod de preparare

      Se curata si se oparesc ghebele. Ceapa se pune la calit, impreuna cu morcovul ras si se lasa pana cand se inmoaie. Se adauga ghebele, se pune si o cana cu apa si se lasa la fiert, la foc mic, circa 20 de minute. Spre sfarsit se adauga sucul de rosii, usturoiul si mararul tocate si se potriveste de sare si piper. Se mai lasa sa dea cateva clocote si gata!
    • Mod de servire

      Se serveste cu mamaliguta calda.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3071 :: 19.68MB