No SSO cookie

Tocanita taraneasca de ciuperci

Postat de

(5/ 5)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 cutii ciperci taiate, un piept de pui, 100 g orez, o ceapa, ulei pentru calit, 1 lingura bulion sau un pahar suc de rosii, 100 ml vin alb, 1/2 lingurita ghimbir, sare, piper, verdeata
  • Mod de preparare

    Ceapa taiata julien se caleste putin in ulei, apoi se adauga ciupercile si carnea de pui taiata cubulete. Dupa ce se rumenesc putin, se aduga apa cat sa acopere ingredientele cu cca 2 cm si se da in clocot. Se adauga orezul, iar spre sfarsitul fierberii, vinul si bulionul. Se condimenteaza si se adauga verdeata tocata.
  • Mod de servire

    Farfuria de servire poate fi decorata cu masline si felii de lamaie.
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1362 :: 19.62MB