No SSO cookie

Calamar umplut

Postat de

(0/ 0)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      2 bucati de calamar
      1 ou
      ceapa verde tocata
      calamar tocat
      hamsie sarata sau afumata
      3 rosii
      pesmet
      patrunjel verde tocat
      ulei de masline
      piper si sare
      vin alb
      2 catei de usturoi tocati
    • Mod de preparare

      Se iau doua bucati calamar congelat si se oparesc in apa pana se fac tubulete, cam 5 min. Se lasa deoparte si intre timp se face compozitia pentru umplutura. Se face o compozitie din toate ingredientele dupa ce s-au oparit calamarii, ca la fierbere calamarii se micsoreaza. Se umplu calamarii si daca este cazul in capat se prind cu o scobitoare. Se pun la prajit in ulei de masline cam 5 min. Se adauga vin alb cam o cana. Se lasa cam 10 min la fiert cu capac. Se adauga 3 rosii decojite si taiate cubulete si se mai lasa cateva minute sub capac.
    • Mod de servire

      Se condimenteaza cu sare si piper.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3493 :: 19.68MB