No SSO cookie

Dovlecei cu cartofi la cuptor

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 dovlecei, 300 g cartofi, 2 oua, 1 lingura untura, 1 lingura branza rasa, 1 lingurita verdeata tocata, 2 cesti lapte, 50 g unt proaspat, sare.
  • Mod de preparare

    Pentru dovleceii cu cartofi la cuptor se  rad dovleceii, se curata cartofii si se taie felii (cruzi). Se fierb ouale rascoapte. Se unge cu untura o forma rezistenta la foc, se asaza un rand de felii de cartofi, un rand de felii de dovlecei, unul de felii de oua rascoapte, se presara branza, putina verdeata si din nou cartofi, dovlecei si oua. Deasupra se toarna lapte, potrivit de sarat, cat sa acopere legumele din forma, se pun cateva bucatele de unt proaspat si se da la cuptor, la foc potrivit, pana ce se fierb cartofii si dovleceii.

  • Mod de servire

    Dovleceii cu cartofi la cuptor se servesc calzi.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3145 :: 19.67MB