No SSO cookie

Fasole pastai cu sos de rosii

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    680 g fasole pastai, taiate oblic in bucati cu lungimea de 5 cm
    2 catei de usturoi, tocati marunt
    cateva linguri bune de ulei de masline extravirgin
    1 conserva de 400 g rosii taiate
    sare si piper negru proaspat macinat
  • Mod de preparare

    Puneti intr-o strecuratoare acoperita cu folie de staniol si asezata deasupra unei oale cu apa in clocot, la abur, pastaile de fasole. (Daca doriti, in loc sa gatiti fasolea la abur, puteti sa opariti pastaile cu apa sarata clocotita, lasandu-le in apa pana cand se inmoaie). In timp ce se fragezesc pastaile, pregatiti rapid un sos de rosii: prajiti usturoiul in putin ulei de masline, adaugati rosiile, lasati sa dea in clocot apoi asezonati si fierbeti la foc mic 15 minute, pana cand se ingroasa sosul. Asezonati din nou, dupa gust. Cand pastaile de fasole sunt gata, amestecati-ie in sos.
  • Mod de servire

    Aceasta mancare de fasole se serveste calda.

    Alte retete recomandate:
    Fasole cu costita
    Iahnie de fasole
    Mancare de fasole verde cu carnati
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2499 :: 19.62MB