No SSO cookie

Fasole verde scazuta cu usturoi

Postat de

(5/ 3)
Fasole verde scazuta cu usturoi

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg pastăi galbene 1 ceapă mărişoară 5+3 căţei usturoi 1 lingură rasă boia iute 1 lingură rasă delikat piper alb sare o legătură patrunjel verde
  • Mod de preparare

    Fasolea verde scazuta cu usturoi este delicioasa. Pentru a prepara aceasta mancare cu legume caliti ceapa tocata marunt. Cand devine aurie am adăugat 5 catei de usturoi pisati si am mai lasat la calit 1 minut. Am adaugat pastaile (eu am avut pastai din gradina bunicii, congelate) si am amestecat putin, apoi am pus 400 ml apa calduta. Cand a inceput sa fiarba, am adăugat boia, delikatul si piperul, am pus capacul si am lssat ss fiarbs 30 minute. Am adaugat si cei 3 catei de usturoi pisati, am potrivit de sare, am pus patrunjelul tocat marunt şi am mai lasat 10 minute faracapac.
    Pofta buna!

  • Mod de servire

    Fasolea verde scazuta cu usturoi se serveste calda.


    Sursa acestei retete este blogul culinar simona-world.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • SimonaWorld

    Uite ca nu m-am gandit sa pun un pic de smantana. Sar-mana de idee

    2011-12-15 la 21:22
  • mi_tinita

    n-am pus niciodata boia iute,dar precis se potriveste.mersi ptr idee

    2011-11-26 la 14:57
  • calugarita

    cu smantana este tare buna..si cu mamaliguta!

    2011-11-26 la 10:43
Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.4028 :: 19.66MB