No SSO cookie

Ghiveci calugaresc de la Bunica

Postat de

(5/ 3)
Ghiveci calugaresc de la Bunica

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    3 cartofi,
    3 cepe,
    100 gr. mazare,
    100 gr. fasole verde,
    1 morcov,
    1 mar,
    2 castraveti murati,
    4-5 linguri de bulion,
    4 linguri de untdelemn,
    2-3 catei de usturoi,
    foi de dafin,
    o legatura de marar
    o legatura de patrunjel
    sare, piper
  • Mod de preparare

    Ceapa si morcovul dati pe razatoare se calesc in untdelemn incins. Se adauga celelalte ingrediente taiate marunt, se fierb impreuna 30 minute. Se adauga bulionul, usturoiul taiat felii, foile de dafin, sare, piper si se dau la cuptor. Dupa ce a scazut, se scoate din cuptor si se presara verdeata tocata marunt.

  • Mod de servire

    Ghiveciul calugaresc de la Bunica se serveste cald.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • Bocskai_34987

    Mancare foarte foarte gustoasa. Recomand si pentru vegetarieni. A, si-mi place faptul ca ingredientele se gasesc usor.

    2012-05-15 la 08:31
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2033 :: 19.68MB