No SSO cookie

Spanac cu ochiuri

Postat de

(4/ 4)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      1,5kg spanac
      lapte
      faina
      2 linguri de ulei
      sare
      usturoi
    • Mod de preparare

      Spanacul se spala si se fierbe in apa. Se scurge si se toaca marunt.Intr-o cratita se pune spanacul, usturoiul pisat, sare si 2 linguri de ulei si se calesc putin pe foc. Se adauga aproximativ 0,5 l lapte. Intre timp se face o ingrosala din 6 linguri de faina si lapte pana devine putin lichida. Se adauga treptat la spanac mestecandu-se mereu si alternand cu lapte pana devine o compozitie cremoasa.
    • Mod de servire

      Se serveste cu oua ochiuri sau ficatei de pui cu ceapa.
      Alte retete recomandate:
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3886 :: 19.67MB