No SSO cookie

Spanac cu sos de rosii

Postat de

(4/ 3)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg. spanac, sos de rosii (bulion), ceapa, usturoi, sare
  • Mod de preparare

    Se spala foarte bine spanacul si se pune la fiert in apa clocotita si sarata. Se scurge apa si se toaca foarte marunt. Intr-o cratita de teflon se calesc ceapa si usturoiul taiate marunt si apoi se adauga sosul de rosii si spanacul. Se adauga sare dupa gust si se lasa sa mai dea 2-3 clocote.
  • Mod de servire

    Se serveste cu oua ochiuri.
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2954 :: 19.61MB