No SSO cookie

Spanac delicios cu smantana si usturoi

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg. de spanac,
    50 g de unt sau margarina,
    200 ml de smantana,
    30 g de pesmet,
    usturoi,
    ulei,
    sare
  • Mod de preparare

    Pentru spanac delicios cu smantana si usturoi spalati foarte bine spanacul si puneti-l la fiert in apa clocotita si sarata. Lasati-l sa fiarba 20 de minute, apoi puneti-l in strecuratoarea din plastic. Intr-o cratita, infierbintati ulei sau unt, puneti doi catei de usturoi tocat, dupa 1 minut adaugati spanacul si amestecati cu o lingura de lemn. Deasupra puneti smantana, apoi pesmetul putin rumenit cu ulei si sare. Dati vasul la cuptor pentru 10 minute.

  • Mod de servire

    Serviti spanacul cu smantana drept garnitura la carne rasol, chiftelute sau ochiuri. Daca in loc de pesmet puneti telemea sau cascaval ras, serviti preperatul ca felul intii.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2561 :: 19.67MB