No SSO cookie

Tocana calugareasca

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    ciuperci proaspete/conserva - 150 g/100 g
    ulei - 100 ml
    ceapa - 100 g
    morcovi - 75 g
    telina radacina - 100 g
    cartofi - 250 g
    masline - 100 g
    orez - 50 g
    arpagic - 100 g
    rosii proaspete - 200 g
    ardei gras - 100 g
    vin alb - 50 ml
    patrunjel verde - 1 legatura
    1 cub MAGGI de ciuperci
    sare dupa gust
  • Mod de preparare

    Tocana calugareasca este o tocanita de ciuperci cu legume sanatoasa si delicioasa. Ceapa, morcovii, telina se curata, se spala si se taie marunt. Cartofii se spala, se curata de coaja, se spala din nou si se taie cuburi. Ciupercile proaspete se spala bine, se curata si se taie lame (cele din conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se taie lame). Orezul se curata de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge. Arpagicul se spala, se opareste si se curata. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de seminte, se spala din nou si se taie felii inguste. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Arpagicul se inabusa in 50 ml ulei si 50 ml apa. Ceapa, morcovii, telina se inabusa in 50 ml ulei si 100 ml apa. Se adauga ciuperci, arpagic, ardei gras, orez, masline, cubul MAGGI si 500 ml de apa fiarta. Se introduce vasul la cuptor cca 10 minute. Spre sfarsit, se adauga sare, rosii, vin si se introduce din nou la cuptor 5-7 minute.

    Tocana calugareasca se serveste calda, cu patrunjel verde deasupra.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1828 :: 19.68MB