No SSO cookie

Pilaf de orez bulgaresc cu legume

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 1/2 ceasca orez, 3 cepe mijlocii, 4 rosii, 2 ardei grasi, 3 cesti cu apa, 3 linguri ulei, sare
  • Mod de preparare

    Pentru pialful de orez bulgaresc cu legume se taie ceapa marunt. Se pune intr-o cratita cu ulei, amestecand din cand in cand pana incepe ceapa sa se moaie. Se adauga ardeii taiati felii, apoi orezul ales si spalat si rosiile taiate. Se toarna trei cesti de apa, se potriveste de sare, se acopera si se da cratita la cuptor. Se tine 20 — 30 de minute, pana se fierbe orezul. Se rastoarna.

  • Mod de servire

    Pilaful bulgaresc se serveste putin racorit.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2078 :: 19.67MB