No SSO cookie

Tocana de orez cu legume

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    Pentru 5 portii:
    ceapa - 300 g
    ardei gras - 400 g
    rosii proaspete - 600 g
    orez - 125 g
    boia de ardei dulce - 1 g
    zahar - 10 g
    patrunjel verde - 1 legatura
    ulei - 100 ml
    1/2 cub MAGGI de gaina
    sare si piper dupa gust
  • Mod de preparare

    Pentru tocana de orez cu legume ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Ardeii se spala, se curata de cotoare si seminte si se taie fasii inguste. Rosiile se spala, se oparesc, se decojesc si se taie sferturi. Patrunjelul verde se spala si se taie marunt. Orezul se alege de impuritati, se spala in mai multe ape si se scurge. Ceapa, ardeii si orezul se inabusa in ulei cu 100 ml apa. Se adauga cca 300 ml apa clocotita, boia, jumatatea de cub

    MAGGI, sare, piper si se continua fierberea. Cand orezul este aproape fiert, se adauga rosii, patrunjel verde, zahar si se introduce la cuptor.

    Tocana de orez cu legume se serveste calda.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2563 :: 19.67MB