No SSO cookie

Crap umplut cu legume

Postat de

(5/ 2)
Crap umplut cu legume

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    crap 1 kg cartofi 300g morcovi 400 g ciuperci 3 ardei capia 2 cepe 1 capatana de usturoi 200 ml vin zeama de lamaie sare piper condimente pentru peste
  • Mod de preparare

    Crapul umplut cu legume este o mancare cu peste delicioasa si sanatoasa. Pestele se curata de solzi, se spala bine si se condimenteaza cu sare, piper si alte condimente pentru peste. Crapul se unge cu ulei de maslinesi se lasa intr-un platou pana se pregatesc legumele.
    Legumele se toaca marunt si se condimenteaza cu sare, piper, delicat. Am umplut crapul cu ciupercile amestecate cu ardei, ceapa, morcov si cativa cartofi. Cartofii se pun pe langa crap, intr-o tava unsa cu ulei. Se stropeste crapul cu suc de lamaie, se pune vinul alb sau rosu, se adauga putina apa, o lingura de ulei si delicat si se lasa la cuptor aproximativ 40 de minute la foc mediu.
    Dupa ce se scoate de la cuptor, crapul se stropeste cu suc de lamaie, se presara patrunjel peste si se serveste cu garnitura de cartofi sau salata verde.

  • Mod de servire

    Crapul umplut cu legume se serveste cald.


    Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2273 :: 19.66MB