No SSO cookie

Macrou in saramura

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Medie

    • Ingrediente

      6 bucati macrou, sare, piper boabe, cimbru vede, 1 ardei iute, 2 catei de usturoi, patrunjel verde, 1 rosie, 1 l apa.
    • Mod de preparare

      Macrou in saramura este o mancare cu peste delicioasa. Puteti pregati aceasta reteta de saramura cu orice fel de peste, nu doar cu macrou. Macroul se spala, se desface, se curata si i se indeparteaza capul. Se lasa sa se usuce bine de apa, se presara cu sare si se punem pe gratar. Se pune pe gratar si rosia.
      Saramura:
      Se pune apa la fiert impreuna cu boabe de piper, sare, ardei iute si usturoi taiat rondele si o crenguta cu cimbru verde. Se lasa sa dea cateva clocote sa se elibereze aromele, se opreste focul si se adauga patrunjel tocat. Cand rosia s-a copt, se decojeste, se taie bucati si se adauga si ea in saramura. Macroul fript se pune direct in saramura sa se patrunda bine.

    • Mod de servire

      Macroul in saramura, se serveste in stare calda alaturi de mamaliguta fierbinte.
      Sursa acestei retete este blogul culinar Truedelights.
      Pentru servire ar fi util un platou Kitchencraft de la Kitchenshop.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2718 :: 19.67MB