Pestele prajit in sos de otet de vin rosu este un deliciu grecesc, foarte delicat si gustos. Un pranz sau o cina perfecta pentru iubitorii de peste
Incingeti pe o tigaie uleiul de masline pentru prajit, la foc mare. Tavaliti pestele curatat si portionat prin faina, scuturati pentru a inlatura excesul si prajiti pestele pe ambele parti, pana se rumeneste. Scoateti pestele din tigaie si puneti-l pe servetele de bucatarie.
Strecurati uleiul in care s-a prajit pestele printr-o strecuratoare mica, stergeti tigaia cu un servetel de hartie si puneti uleiul strecurat inapoi in tigaie. Incalziti la foc mediu si caliti ceapa timp de 3 minute.
Adaugati praful de chili si usturoiul, apoi pestele, rozmarinul si foile de dafin. Puneti vinul si otetul si fierbeti timp de 5 minute. Asezonati cu sare.
Serviti pestele cu sos, cald sau rece.
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeO ciorba plina de legume, foarte gustoasa pe care o recomand in zilele de toamna.
Ciorba de legume cu perisoarea) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataNu stiu daca stiati, dar sunt fan slow cooking. Si daca pot sa fac asta cu minimum de efort si supraveghere, de ce sa nu o...
Rulada de ceafa de porc cu carne tocata, pregatita la slow cooker Crock-PotIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii