No SSO cookie

Plachie de macrou

Postat de

(5/ 2)
Plachie de macrou

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg macrou
    faina alba
    zeama de lamaie
    2 ardei rosu
    4 cepe
    1 cutie de rosii in sos
    5 catei usuturoi
    2 linguri pasta de tomate
    1 pahar vin alb
    2 linguri ulei
    1 pahar de apa
    2 frunze de dafin
    1 lingurita zahar
    sare
    piper
  • Mod de preparare

    Curatam si spalam pestele, il stergem cu prosopul.
    Stropim pestele cu zeama de lamaie si condimentam cu sare si piper.
    Acoperim si dam la rece 30 minute.
    Trecem bucatile de peste prin faina si le prajim pe ambelele parti in ulei incins.
    Le scoatem pe un servetel absorbant.
    Ceapa curatata o tocam si o calim in putin ulei, adaugam ardeii tocati, lasam sa se caleasca putin, dupa care adaugam pasta de tomate, vinul, apa, rosiile tocate si condimente dupa gust.
    Lasam sa fiarba cca 10 minute.
    Intr-o tava termorezistenta unsa cu ulei adaugam bucatile de peste, deasupra turnam sosul si dam la cuptor cca 30-40 minute.

  • Mod de servire

    Putem sa adaugam la plachia de macrou si sos iutel din camara de Bunatati din natura.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1707 :: 19.67MB