No SSO cookie

Stiuca prajita

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    1 kg stiuca,
    3 linguri ulei,
    2 linguri faina,
    zeama de lamaie,
    sare.
  • Mod de preparare

    Se curata stiuca, se spala, se taie bucati, se sareaza si se lasa 10-15 min. Se sterge apoi fiecare bucata cu un servet curat si uscat, se da prin faina si se prajeste in ulei incins, pe ambele parti.

  • Mod de servire

    Se serveste calda, cu cartofi praiiti si salata verde. Dupa gust, se poate servi cu zeama de lamaie.


    Alte retete recomandate:


    Mancare de mazare


    Mucenici moldovenesti


    Ciuperci umplute

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2226 :: 19.61MB