Pentru cubulete de pui pe pat de varza si orez curatam, spalam, tocam marunt ceapa si o calim in putin ulei de masline. Adaugam varza murata, boiaua, cimbrul.
Reteta am cules-o din revista Bucataria pentru toti si imi place...de fapt mie imi place cam tot ce este cu varza :)
Pentru cubulete de pui pe pat de varza si orez curatam, spalam, tocam marunt ceapa si o calim in putin ulei de masline. Adaugam varza murata, boiaua, cimbrul si lasam pana se inmoaie putin varza.
In acest timp taiem pieptul de pui cubulete si spalam orezul in 2-3 ape.
Intr-un vas termorezistent asezam varza, apoi orezul, iar deasupra punem cubuletele de carne. Turnam supa de legume si stropim cu sucul de rosii. Potrivim cu sare si piper si dam la cuptorul preincalzit 45-50 minute, pana cand orezul si carnea sunt fierte.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsRetete de post economice
Desert placinta pufoasa cu mere de postIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii