No SSO cookie

Sarmale cu carne de porc si vita in foi de varza

Postat de

(5/ 1)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1,1 kg carne de porc,
    600 g carne de vita,
    500 g orez,
    500 g ceapa,
    4 kg varza alba murata,
    100 g untura sau ulei
    100 g boia de ardei dulce
    cimbru
    piper macinat
    sare
  • Mod de preparare

    Carnea de vita si porc, se spala si se taie in bucati. Ceapa se curata, se spala si se taie felii. Orezul se alege de impuritati, se spala, se fierbe pe jumatate, se raceste sub jet de apa rece. Varza se spala, se curata de cotoare si aleg frunzele pentru sarmale. Ceapa se inabusa in untura sau ulei cu 100ml apa si se raceste. Carnea se toaca impreuna cu ceapa cu masina. Carnea tocata se amesteca bine cu orez, sare si piper. Compozitia se imparte in bucati, care se ruleaza in cate o foaie de varza, introducand marginile ruloului in interior.
  • Mod de servire

    Preparatul se prezinta pe platou sau in caserole, cu cimbru si boia de ardei deasupra.
    Alte retete recomandate:
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1928 :: 19.63MB