No SSO cookie

Varza acra calita cu afumatura

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      1 varza acra mai mare (vreo 2 kg)
      300 gr kaiser in cazul meu
      500 ml suc de rosii
      cimbru uscat
      piper boabe
      sare daca mai este cazul
      foi de dafin
    • Mod de preparare

      Pentru varza acra calita cu afumatura desfacem varza frunza cu frunza si o punem un apa rece circa 30 de minute. Scurgem de zeama si tocam varza marunt, fideluta. Kaiserul se taie in felii mai maricele.Intr-un vas (al meu a fost de lut),punem un rand de varza,piper,cimbru,foi de dafin si jumatate din cantitatea de kaiser.Punem restul de varza,kaiser si sucul de rosii.Deasupra punem restul de afumatura.Dam la cuptor circa 1 ora si jumatate,pana cand varza este patrunsa bine,iar afumatura capata un aspect crocant.

      Varza acra calita cu afumatura se serveste calda cu mamaliguta, sau painica dupa preferinta.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2707 :: 19.67MB