No SSO cookie

Varza calita cu costita afumata

Postat de

(5/ 2)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      1 varza mare
      1 morcov
      2 cepe
      costiata afumata (optional)
      ardei gras
      sare,
      piper,
      patrunjel
    • Mod de preparare

      Varza calita cu costita afumata este o mancare foarte gustoasa si consistenta.
      Daca tineti post sau nu va place puteti sa renuntati la costita afumata.

      Varza o taiati in doua si apoi se toaca marunt. Acelasi lucru il faceti si cu ceapa si ardeiul. Morcovul se da pe razatoare si se calesc in ulei incins (daca folositi costita mai intai o rumeniti pe aceasta in ulei si apoi adaugati legumele). Dupa ce legumele s-au inmuiat se pune varza si se amesteca bine pana mai scade din volum, apoi se adauga un pahar cu apa si se lasa sa fiarba. Spre sfarsit se pune sare si piper dupa gust.

    • Mod de servire

      Varza calita cu costita afumata se serveste cu mamaliguta si ardei iute.
      Obs: Varza nu se freaca cu sare deoarece se va inmuia foarte tare la  fiert.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2470 :: 19.68MB