No SSO cookie

Caltabosi de casa

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Ridicată

  • Ingrediente

    1 kg carne de porc,
    300 gr. ficat,
    200 gr. orez,
    100 gr. ceapa,
    50 gr. bulion,
    piper boabe,
    1 frunza de dafin,
    sare, piper,
    mirodenii
  • Mod de preparare

    Carnea se da prin masina de tocat, ficatul se taie bucatele, dupa care se adauga ceapa tocata marunt si calita in untdelemn, orezul oparit, mirodeniile, sare, piper dupa gust. Se amesteca totul bine, daca compozotia e prea legata se adauga 100-200 gr. supa de carne sau apa si se umple matul. Cand totul este gata, se pune vasul cu cantitatea de apa necesara la fiert. Se adauga sare, boabe de piper, foaie de dafin, bulion si dupa ce da in foc, se introduce caltabosul. Se fierbe lent aprox. 50 minute Intre timp se inteapa cu un ac, ca sa nu plesneasca invelisul caltabosului.
  • Mod de servire


    Caltabosii gata fierti se tin la cald in zeama lor, si tot calzi se servesc cu zeama

    Alte retete recomandate

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1537 :: 19.65MB