No SSO cookie

Macaroane cu carne la cuptor

Postat de

(0/ 0)

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    400 gr macaroane,
    400 gr pulpa de porc tocata,
    1 ceapa,
    3 catei usturoi,
    200 gr smantana,
    100 gr cascaval ras,
    2 linguri rosii in bulion,
    2 linguri ulei de masline,
    2 linguri ulei de floarea soarelui,
    busuioc,
    sare,
    piper
  • Mod de preparare

    Pune macarooanele la fiert in apa cu putina sare si ulei de masline. Cat timp acestea fierb pune ceapa taiata fin cu usturoiul pisat la calit in ulei. Adauga carnea tocata, sareaza, pipereaza si condimenteaza cu busuioc dupa gust. Toarna putin apa ca sa fiarba bine carnea, iar la final adauga rosiile in bulion si mai lasa putin la fiert. Scoate pastele fierte, scurge-le bine si pune-le intr-un vas termorezistent, asezandu-le in straturi: un rand de macaroane, un rand de amestec din tigaie. Puune smantana deasupra si da la cuptorul incins pentru 20 de minute.
  • Mod de servire

    Serveste-le fierbinti cu cascaval ras deasupra.

    Alte retete:

    Ardei umpluti
    Pulpe de pui la cuptor
    Mancare de mazare
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2051 :: 19.62MB