No SSO cookie

Paste cu ciuperci si smantana

Postat de

(5/ 1)
Paste cu ciuperci si smantana

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    300g taitei lati,
    1 catel de usturoi(mai mare),
    300 g ciuperci,
    150 g kaizer,
    500g smantana,
    patrunjel
    sare, piper
    lapte
  • Mod de preparare

    Se pune apa la fiert pentru paste la foc mic (pana se face sosul mai dureaza). topim un cub de unt, si adaugam catelul de usturoi sa se caleasca. Adaugam si ciupercile pana se rumenesc putin la fel procedam si cu sunca, dupa care se scoate catelul de usturoi. Turnam putin lapte cat sa acopere ciupercile si lasam sa scada amestecand ocazional.

    Punem pastele la fiert dupa indicatii si le scurgem de apa.

    Cand e aproape de tot scazut laptele, adaugam smantana, sare, piper, si daca dorim parmezan razuit. Dupa ce da primul clocot, adaugam pastele si patrunjelul tocat si amestecam bine, dupa care oprim focul.

     

  • Mod de servire

    Pastele cu ciuperci si sos de smantana se servesc cu parmezan razuit.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.3608 :: 19.65MB