No SSO cookie

Paste cu sos alb

Postat de

(5/ 1)

Complexitate Redusă

  • Ingrediente

    spaghete, branza topita cu sunca, smantana lichida, cascaval vegetal, un galbenus crud, margarina sau unt.
  • Mod de preparare

    Se fierb spaghetele, se strecoara si se dau in jet de apa rece. Se pune untul sau margarina intr-o tigaie, smantana lichida, branza topita si cascavalul vegetal ras. Dupa obtinerea sosului, se introduc pastele si se amesteca, iar la sfarsit se adauga galbenusul crud se amesteca energic. Se poate pune si oul intreg dar impune risc ...oul daca nu e foarte repede amestecat nu se omogenizeaza. Se sareza dupa gust.
  • Mod de servire

    Se servesc fierbinti.
 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

  • S_42802

    minunat! Eu am facut-o fara galbenus si a iesit delicioasa... %-P

    2008-01-19 la 10:14
Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.2145 :: 19.62MB