No SSO cookie

Paste cu sos de rosii si ton

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      1,5 l bulion de rosii
      3-4 doze ton
      1 mare ceapa mare-violeta
      2-3 catei de usturoi
      3 ramurele bogate busuioc
      ulei de masline
      sare
      piper
      paste( Maccheroni/Barilla)
    • Mod de preparare

      Tocam ceapa si usturoiul,le punem in ceva ulei de masline la rumenit,la foc domol.Turnam bulionul de rosii,adaugam ramurelele de busuioc,condimentam cu sare si piper dupa gust.Lasam la fiert citeva clocote,dupa care se adauga tonul,scurs de zeama/ulei.Se mai lasa maxim 5 minute la fiert. Pastele se fierb al dente.
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2962 :: 19.66MB