No SSO cookie

Pizza cu cartofi

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      Blat pizza: 500 g faina 250 ml apa 3 linguri ulei un plic drojdie 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sare Topping pizza: 200 g cascaval 3 linguri pasta de tomate o lingura ulei o lingura busuioc sau oregano piper ciperci cartofi prajiti salam rosii ceapa rosie masline
    • Mod de preparare

      Pentru blatul de pizza dizolvam sarea, zaharul si drojdia in 250 ml apa calduta, punem trei linguri cu ulei si adaugam trepatat faina, framantand pana cand obtinem un aluat tare si putin elastic.
      Se lasa aluatul la crescut 30-40 minute, apoi tapetam blatul cu faina si intindem aluatul in forma si dimensiunea dorit.
      Dupa ce am pus aluatul in tava, l-am uns cu bulion. Apoi am pus salamul, ciupercile, cartifii prajiti, cascavalul ras, rosiile, ceapa rosie, maslinele.
      Dupa ce cuptorul s-a incins, introducem pizza si o lasam la copt intre cinci si zece minute la 200 grade C.

    • Mod de servire

      Pizza cu cartofi  se serveste calda.
      Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    • calugarita

      am facut odata pizza cu bulion si nu mi-a placut ca a inmuiat aluatul, e prea lichid..

      2011-10-23 la 17:59
    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.2428 :: 19.68MB