No SSO cookie

Ciulama de pui cu mamaliguta

Postat de

(5/ 2)
Ciulama de pui cu mamaliguta

Complexitate Medie

  • Ingrediente

    1 piept de pui,
    1 ceapa,
    1 morcov,
    200g faina,
    sare piper,
    verdeata,
    ulei 50g.100g smantana
  • Mod de preparare

    Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu putina sare, dupa ce se spumeaza se adauga ceapa si morcovul intregi. Se scoate carnea din apa dupa ce a fiert apoi se strecoara supa.

    Se pune intr-o cratita aproximativ 500ml supa, ulei, sare si putin piper, se adauga faina si se amesteca bine pana se omogenizeaza, dupa ce da in clocot se adauga si samantana, daca ciulamaua este prea groasa se mai poate adauga supa (dupa preferinte).

    Apoi se adauga carnea si se mai da un clocot, la final se presara verdeata tocata si se serveste calda cu mamaliguta!

  • Mod de servire

    Ciulamaua de pui se serveste calda cu mamaliguta.

 

Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

Adaugă reţetă

Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

Alte reţete cu ingredientele

Mai multe ingrediente

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parolă
Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
 
Ati uitat parola?
Înregistrare
0.1281 :: 18.73MB