No SSO cookie

Urzici cu mamaliga

Postat de

(5/ 1)
  • Complexitate Redusă

    • Ingrediente

      Urzici, o ceapa, usturoi, leustean, ulei, malai , o lingura de faina
    • Mod de preparare

      1. Am pus urzicile la fiert cu o crenguta de leustean si o ceapa taiata in doua 2. Cand am considerat ca sunt fierte, am scos urzicile din apa, am aruncat ceapa si am pastrat apa in care au fiert. 3. Într-un castron, urzicilor le-am adaugat 3 linguri cu faina de malai si o lingura faina de grau. 4. Cu o lingura de lemn se toaca bine urzicile cu cele adaugate, pana se face pasta. 5. Între timp am taiat marunt un catel de usturoi, leustean si am pregatit apa in care au fiert urzicile. 5.Compozitia de urzici se subtiaza cu apa in care au fiert urzicile. 6. Într-o craticioara se incalzeste un pic de ulei (eu am pus de masline) si se adauga compozitia subtiata de urzici: 7. Se mai fierbe un pic, pana se fierbe malaiul. Inainte cu 5 minute de a fi gata se adauga usturoiul si leusteanul. 8. Între timp faci si o mamaliguta Åži rezultatul final care este mai mult gustos decat aspectuos, ca sa nu mai zic de sanatos. Cauta si alte retete de post
     

    Posteaza un comentariu folosind contul de Culinar.ro

    Adaugă reţetă

    Cauta retete de mic-dejun in functie de ingredientele pe care le ai!

    Alte reţete cu ingredientele

    Mai multe ingrediente

    Autentificare

    Nu sunteti membru inca ?

    Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

    Inregistrati-va acum

    Adresa email
    Parolă
    Invizibil pe forum (nu ma adauga in lista de utilizatori activi pe forum)
     
    Ati uitat parola?
    Înregistrare
    0.3683 :: 19.68MB